Contact

BASIC SPELEN

"Maak het verschil in spelen"

 

 

 

 

Aangenaam,

 

Mijn naam is Mariska Priem. Als moeder van 3 kinderen zie ik dagelijks wat voor drang kinderen hebben om zichzelf te ontwikkelen!

 

Mijn achtergrond ligt in de Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Sinds 2007 ben ik, naast de trainingen Basic Spelen, ook werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs.

 

Kinderen ontdekken zichzelf en de wereld door te spelen en te bewegen. Vanuit dit uitgangspunt ben ik in 2008 gestart om het programma Basic Spelen vorm te geven.

 

Ik vind het belangrijk Basic Spelen praktisch inzetbaar te houden Mijn visie is dat bewegen, gerichte/bewuste aandacht en emotionele veiligheid de eerste voorwaarden zijn om tot goed spel te komen en je doel, ondersteunen van de ontwikkeling op welk gebied dan ook, te behalen.

 

Mijn doel is om ouders en professionals met Basic Spelen handvatten te bieden die gelijk inzetbaar zijn. Daarnaast wil ik graag een nieuwe dimensie geven aan spelen met baby's en jonge kinderen. Denk eens "out of the box" en laat je verrassen en verbazen door het kind!

 

Samen spelen is samen genieten!

 

Mariska

 

 

 

Mariska Priem

Trainer

 

06-18673286

 

info@basicspelen.nl

Basic Spelen - KvK 24460808 - Rotterdam -info@basicspelen.nl - 0618673286